miercuri, 12 decembrie 2007

Lili Sandu - Under My Soul (album download)




De nerecunoscut: un sound fresh, un look de diva, si un album la care s-a lucrat douasprezece luni, si nu oriunde, ci chiar in Franta – Lili Sandu lanseaza primul sau album solo, “Under My Soul”!
12 piese (in limba engleza), creatii ale unor faimosi compozitori si textieri francezi, pe un album care intriga si entuziasmeaza in acelasi timp, “Under My Soul”! O radiografie a sufletului artistei care s-a regasit in muzica sa. “All That You Wanted”, “It’s the Right Time”, “You”, “I Don’t Care”, “Steps”, “Never More” sau “When You’re Down» sunt doar cateva mostre in muzica de calitate pe care o putem asculta pe noul album semnat Lili Sandu. Desigur, albumul include si hitul “Jump”, primul extras pe single, care a fost intens promovat printr-un videoclip realizat integral in Franta, in regia binecunoscutului Stephan Lionardo.



Si proiectul grafic al albumului este special. Fotografiile utilizate au fost semnate de unul dintre cei mai cautati fotografi francezi: Fabien Barrau. “E o coperta de CD glam. Am vrut sa fie altceva decat tot ce exista pe piata muzicala in acest moment. Iar fotograful a stiut sa creeze o intreaga lume in jurul meu, nu doar sa ma transpuna intr-un decor.”
sursa www.pepsi.ro
Download Album click here "Under My Soul"

0 comentarii: